• petak, 19. april 2024.
Uređen Dom kulture u Grabovcima
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Uređen Dom kulture u Grabovcima

22. februar 2023. godine

U Grabovcima su završeni radovi na uređenju Doma kulture. Tim povodom predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić je sa svojim saradnicima posetila najjužnije selo rumske opštine iskoristivši priliku da porazgovara sa meštanima.

Na objektu je završena popravka krova i postavljeni su gromobrani, promenjena je stolarija, renovirani su toaleti. Radovi su obuhvatili i molersko – farbarske radove, te je okrečen ulaz, toaleti, stepenište, hodnik i sve prostorije na spratu.

Postavljena je nova rasveta i spušteni plafoni na spratu. Renoviranje je obuhvatilo i izgradnju i opremanje kuhinje u okviru velike sale.

Ovako renoviran Dom kulture meštani Grabovaca će moći da koriste za mnoštvo namena, od održavanja različitih manifestacija do proslava, priredbi.

ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: