• sreda, 24. april 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Ukrali cigareta za 1,27 miliona dinara

27. jun 2013. godine

Zgrada Policijske uprave Sremska MitrovicaSremska Mitrovica – Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili ukupno 10 teških krađa na štetu preduzeća “Štampa sistem” i “Futura plus” u Sremskoj Mitrovici i Rumi, sremskomitrovačka policija je uhapsila P.J. (34) iz Boljevca i M.N. (35) iz sela Uzveće kod Bogatića. Oni su osumnjičeni da su od marta do juna ove godine, zajedno sa Z.M. (39) iz Rume, u večernjim časovima, pomoću alata za obijanje, provaljivali u kioske i krali cigarete. Ukradenu robu  su automobilom prevozili kod D. J. (37) iz Banovog Polja koji ih je preprodavao. Prilikom pretresa, policija je od P.J. i M.N. zaplenila automobil i obijački alat, a u kući D.J. pronašla 180 paklica različitih vrsta cigareta.

Kako saznajemo, na području Sremske Mitrovice, grupa kradljivaca je „operisala“ i u selu Kuzmin, a u samom gradu, na njihovom udaru bile su trafike u naseljima „Kamenjar“ i „Matija Huđi“ i prodajni objekti kod pešačkog mosta preko Save.

Z.M. i M.N. se terete za po pet teških krađa u saizvršilaštvu sa P.J. koji je osumnjičen za izvršenje svih 10 teških krađa. Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je da je ovim krivičnim delima pričinjena je materijalna šteta od preko milion i 270 hiljada dinara.

Nakon policijskog zadržavanja, P.J. i M.N. su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici koji je P.J. odredio pritvor do 30 dana, dok je M.N. pušten da se brani sa slobode. Protiv D.J. koji se tereti za prikrivanje, podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: