• utorak, 30. april 2024.
Škola fudbala Olimpiko donirala paketiće za učenike u Mitrovici i Grabovcima
Društvo | Hronika | Ruma | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Škola fudbala Olimpiko donirala paketiće za učenike u Mitrovici i Grabovcima

28. januar 2023. godine

Sremska Mitrovica, Grabovci – Škola fudbala “Olimpiko” iz Jarka na Svetog Savu prikupila je i donirala 90 paketića za učenike OŠ “Šesta udarna vojvođanska brigada” u Grabovcima i korisnike Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju pri ŠOSO “Radivoj Popović” Sremska Mitrovica. 

 -Želimo da decu koja treniraju naučimo da fudbal nije samo trening i takmičenje, nego i razvijanje lepih međuljudskih odnosa, drugarstva i pažnje prema vršnjacima. Nadam se da smo ulepšali Savindan mnogim dečacima i devojčicama. Našoj akciji se priključilo i humanitarno udruženje “Obrok za druga” iz Nikinaca, na čelu sa Miroslavom Noćajac kojoj se zahvaljujem ovom prilikom – rekao je Nenad Petrović, predsednik sportskog udruženja Olimpiko koje održava treninge fudbala u više sela mitrovačke i rumske opшtine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: