• sreda, 21. februar 2024.
“Otkačena bajka” za mitrovačke mališane
Društvo | Zabava | Sremska Mitrovica
0 Komentara

“Otkačena bajka” za mitrovačke mališane

18. januar 2023. godine

Predstava za decu pod nazivom “Otkačena bajka” biće odigrana na Velikoj sceni Pozrišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici u subotu, 21. januar sa početkom u 12:00 časova.

Predstava ,,Otkačena bajka ’’ je moderna verzija ,,Uspavane lepotice’’. Ova pozorišna bajka je malo otkačena, jer je Grdana pomalo trapava, Princ je u potrazi za bilo kojom princezom, a Princeza Ružica ne veruje u bajke… No, kada Ružica sretne Princa… i kada Кralj otkrije tajnu Grdanine zlob i Ružica i svi dvorjani shvate da je ljubav najlepša bajka koju svako treba da doživi!
Predstava obiluje komičnim situacijama, modernim songovima i čarobnim kostimima…

Tekst i režija Gordana Lukić.
U predstavi igraju : Goran Vučanović, Bojana Jelić, Кristina Jakšić, Lenka Alimpić, Aleksa Ilić, Jelena Filipović, Nina Tomašević i Anđela Relić.

Predstava traje 35 minuta.

Ulaz: 350 dinara. Informacije na broj telefona: 022/615-115.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: