• nedelja, 5. februar 2023.
“Državni posao” stiže u Sremsku Mitrovicu
Društvo | Zabava | Sremska Mitrovica
0 Komentara

“Državni posao” stiže u Sremsku Mitrovicu

23. januar 2023. godine

Večernja predstava “Ddržavni posao: Velika seoba arhivatora” biće odigrana na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici u subotu, 11. februara sa početkom u 20:00 časova.

U ovom pozorišnom komadu posmatramo, publici poznate likove, Čvarkova, Torbicu i Boškića koji su silom prilika izmešteni iz svog prirodnog okruženja (kancelarije) u istureno odeljenje – magacin u malom mestu na Fruškoj gori. Naši junaci se zatiču u novoj nepoznatoj sredini, u magacinu u kom su prinuđeni i da žive, u kom nema uslova za boravak tri osobe, dok istovremeno ne mogu da izbegnu svoje radne obaveze, jer su primorani da rade ne bi li dobili dozvolu da se vrate u „rodnu kancelariju”.

Situaciju dodatno komplikuje menjanje odnosa među likovima, ulaženjem u nove sukobe oko toga ko je prvi došao u novo okruženje i ko samim tim ostvaruje veća prava u borbi za elementarne egzistencijalne uslove kao što su krov nad glavom, postelja, hrana, grejanje, higijena, kretanje itd.

Glumačku ekipu i pisce scenarija čine Dejan Ćirjaković, Dimitrije Banjac, i Nikola Škorić. Reditelj predstave je Petar Jovanović.

NAPOMENA: Ulaznice za predstavu “Državni posao: velika seoba arhivatora” su u prodaji na biletarnici Pozorišta “Dobrica Milutinović” od ponedeljka, 23. januara. Rezervacije ulaznica se ne primaju.

Cena ulaznice: 1.300 dinara.
Informacije: 022/615-115.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: