• petak, 19. april 2024.
Sremski policajci u Novom Sadu pronašli novčanik i vratili ga vlasniku
Društvo
0 Komentara

Sremski policajci u Novom Sadu pronašli novčanik i vratili ga vlasniku

13. jul 2018. godine

Policijski službenici Aleksandar Živković i Radovan Vejić, zaposleni u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica – Policijska stanica Ruma, pronašli su juče oko 11 časova, novčanik sa novcem i ličnim dokumentima muškarca srednjih godina iz Novog Sada, koji je izgubio ispred kampa na Štrandu  u kojem borave posetioci muzičkog festivala Egzit.

Ovi policijski službenici su radno u Novom Sadu, kao ispomoć u obezbeđenju festivala.

– Prilikom obilaska kampa, primetili smo na šetalištu – keju kožni novčanik braon boje u kojem su se nalazila lična dokumenta, šest stotina evra i oko  osam hiljada dinara. O svemu smo odmah obavestili dežurnog starešinu, nakon čega je građanin pozvan u kamp gde mu je i novčanik vraćen – kaže Aleksandar Živković..

– Stigao je posle petnaestak  minuta, uzeo novčanik, proverio da je sve tu  i vidno uzbuđen zahvalio nam. Novčanik mu je ispao iz džepa dok se vraćao šetalištem kući, nakon obavljenog posla – priča Radovan Vejić. – Ovo je jedna od satisfakcija policijskog posla, kada pomognete ljudima i vidite koliko to njima znači.

Za ove momke, starešine imaju samo  reči pohvale.  Reč je o primernim mladim ljudima, odgovornim i dobrim policajcima. Aleksandar Živković je u službi od 2003. godine, radi u patroli na području Policijske stanice u Rumi. Završio je Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i druga je generacija policajaca u svojoj porodici – otac mu je takođe bio policajac, a sada je penziji.

Radovan Vejić je završio osnovnu policijsku obuku u Centru za policijsku obuku u Sremskoj Kamenici i u službi je oko godinu i po dana. Nakon pripravničkog staža radi kao pozornik u centru Rume i  već pokazuje zapažene i značajne radne rezultate.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: