• subota, 24. februar 2024.
U stanu skrivao zaštićenu vrstu kornjača
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica | Stara Pazova
0 Komentara

U stanu skrivao zaštićenu vrstu kornjača

23. decembar 2022. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su D. B. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga, uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra, kao i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Pregledom automobila „reno“ koji je koristio osumnjičeni, policija je pronašla 59,9 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin i 10,8 grama suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

U pretresu iznajmljenog stana u Inđiji, pronađeno je šest šumskih kornjača koje pripadaju zaštićenoj vrsti, dva detektora za metal i 31 stari metalni predmet koji će biti poslati na veštačenje i procenu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: