• sreda, 29. novembar 2023.
Otvorena izložba u Beočinu
Društvo | Kultura | Vesti | Beočin
0 Komentara

Otvorena izložba u Beočinu

14. decembar 2022. godine

U galerijskom prostoru Centra za kulturu, sport i turizam Savez invalida rada Vojvodine i Opštinska organizacija invalida rada Beočin organizovali su 15. izložbu slika koju je otvorio umetnik Zoran Ćirović.

Ukupno 57 članova Udruženja i njihovih prijatelja slikara izložili su svoje radove. Na svečanosti otvaranja o istorijatu ovog Udruženja i govorio je predsednik Stevan Sinđelić. Prisutnim gostima obratila se i direktorka Centra Ivana Brankov, naglašavajući da umetnost nema i ne bi smela da ima granice, kao i da osobe sa invaliditetom ne smeju biti nevidljive.

Posetioci su imali priliku da premijerno pogledaju film “Snovi novosadskih slikara”, o kojem je govorio režiser Zoran Petrović. U umetničkom delu programa, koji je vodila Branka Maksimović, učestovao je Tamburaški orkestar KUD “Brile”.

Foto I. Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: