• utorak, 3. oktobar 2023.
Moto Mrazevi ponovo u akciji
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Moto Mrazevi ponovo u akciji

20. decembar 2022. godine

Udruženje motociklista “Trag” iz Ruma ove godine organizuje već tradicionalnu, 12. novogodišnju manifestaciju “Moto Mrazevi”.

Osim humanitarnog dela akcije, nabavke i podele paketića za 94 korisnika Ustanove “Solidarnost” – dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju, Moto Mrazevi pripremaju i druženje uz mnogo slatkiša za svu decu Rume.

Cilj ove manifestacije je izmamiti osmehe naših najmlađih sugrađana! Zato deco, spremite se da podelimo radost!- poručuju rumski bajkeri.

Posle dodele paketića u Dnevnom boravku, u 11.30 je planiran defile Moto Mrazeva užim centrom Rume, a druženje sa najmlađim sugrađanima na Gradskom trgu i deljenje slatkiša zakazano je sa subotu, 24.decembar tačno u podne.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: