• petak, 19. april 2024.
Karatisti “Srema” uspešni na Kupu Srbije
Sport
0 Komentara

Karatisti “Srema” uspešni na Kupu Srbije

29. novembar 2022. godine

Proteklog vikenda u Čačku u organizaciji Karate Federacije Srbije održan je Kup Srbije za poletarce, pionire i nade u katama i borbama.  Na takmičenju je učestvovalo 122 kluba sa prethodno plasiranim takmičarima, a nastupilo je 16 boraca Karate kluba “Srem” iz Sremske Mitrovice. Karatisti “Srema” osvojili su 21 medalju, osam zlata, šest srebra i sedam bronzi.

Zlato su osvojili Irena Grujanić (dva), Ognjen Milošević, Helena Malbašić (dva), Dunja Berežni (dva) i Kata tim pionirke Murić, Grujanić, Perović. Srebro je pripalo Jovani Benak, Dunji Pavlović, Željku Mošiću, Maji Perić, Anđeli Perović (dva). Bronzu su osvojili Dušan Savić, Dunja Pavlović, Miona Murić, Dunja Likić, Mila Likić, Aleksandar Rajić i Nevena Milovanović.

Ovo je poslednje takmičenje u ovoj polusezoni. Predstoji polaganje za učenička zvanja u PSC “Pinki” 11. decembra, zatim proglašenje najuspešnijih takmičara u 2022. godini i dodela Svetosavskih povelja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: