• subota, 20. april 2024.
Promocija Vojsкe Srbije u Beočinu
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Promocija Vojsкe Srbije u Beočinu

12. oktobar 2022. godine

Promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka održaće se u četvrtak od 10 do 13 časova na
platou ispred Doma kulture u Beočinu.

Ovom prilikom će pripadnici Vojske Srbije zainteresovanim građanima Opštine Beočin kroz promociju približiti i pojasniti način uvođenja u vojnu evidenciju, način prijavljivanja kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka i vojno stručno osposobljavanje za rezervne oficire kao i mogućnost zasnivanja radnog odnosa u Vojsci Srbije u svojstvu profesionalnog vojnika.

Pored ovoga, građani će imati priliku da se informišu o srednjim stručnim vojnim školama, Vojnoj gimnaziji, Vojnoj akademiji i Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije.

Promociju dobrovoljnog služenja vojnog roka organizuje Centar ministarstva odbrane Novi Sad u saradnji sa Opštiom Beočin koja je ovu aktivnost omogućila građanima u okviru aktuelnih Oktobarskih svečanosti koje se održavaju u susret obeležavanju 16. oktobra, Dana opštine Beočin.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: