• nedelja, 19. maj 2024.
Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera

31. oktobar 2022. godine

Opština Beočin objavila je Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera za domaćinstva ali i privredne subjekte koji se bave prodajom ogrevnog drveta, briketa, peleta i uglja.

Na ovaj način Opština će omogućiti građanima sa najmanjim primanjima da pred zimu osiguraju ogrev i imaju mogućnost olakšanog plaćanja računa za grejanje.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju sva domaćinstva sa teritorije opštine Beočin čiji ukupni mesečni prihod i primanja ne prelaze 20.000 dinara po članu domaćinstva. Takođe, pravo učešća na Javnom pozivu imaju i sva zainteresovana pravna lica i preduzetnici koji su registrovani u APR-u za obavljanje delatnosti prodaje ogreva.

Domaćinstva koja ostvare pravo na energetske vaučere mogu nabaviti ogrev isključivo od privrednih subjekata izabranih putem Javnog poziva.

Detaljnije uslove kao i prijave za energetske vaučere možete preuzeti na sajtu oštine Beočin putem linka ovde ili ličnim preuzimanjem na pisarnicama Opštinske uprave Beočin – Svetosavska 25 i Opštinskog uslužnog centra – Školska 2 (Dom kulture).

Rok za podnošenje prijava je 7. novembar, 2022. godine.

Za sve dodatne informacije građanima je na raspolaganju Odeljenje za budžet i finansije Opštinske uprave Beočin putem telefona 021/870-260 svakog radnog dana u periodu od 7 do 15 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: