• sreda, 21. februar 2024.
Povratak srednjoškolaca u školske klupe
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Povratak srednjoškolaca u školske klupe

1. oktobar 2021. godine

Od ponedeljka, 4. oktobra nastava u sremskomitrovačkim srednjim školama će se odvijati po prvom modelu, odnosno đaci će nastavu pratiti iz školskih klupa.

Prema rečima prvog potpredsednik Vlade Srbije i ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića iduće nedelje u Srbiji ni u jednoj lokalnoj samoupravi neće cele škole raditi onlajn, odnosno po tzv. trećem modelu.

On je naveo da je Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola, takođe, doneo odluku da se drugi model organizacije obrazovno – vaspitnog rada primenjuje u srednjim školama na teritoriji  23  lokalne samouprave, a to su: Bajina Bašta, Beograd, Valjevo, Velika Plana, Vladičin Han, Vlasotince, Vranje, Vrnjačka Banja, Ivanjica, Kragujevac, Lajkovac, Lebane, Leskovac, Niš, Novi Pazar, Pirot, Prokuplje, Sjenica, Temerin, Ub, Užice, Čačak i Šabac.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: