• petak, 1. mart 2024.
Foto konkurs “Mitrovica kroz objektiv”
Društvo | Zabava | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Foto konkurs “Mitrovica kroz objektiv”

11. oktobar 2022. godine

Sremskomitrovačka Ustanova za negovanje kulture “Srem”, organizuje III foto konkurs “Mitrovica kroz objektiv”.

Za konkurs je potrebno poslati maksimalno 3 fotografije na temu “Mitrovica kroz objektiv” u elektronskom formatu (jpg ili pgn) na adresu: ustanovasrem.foto@gmail.com.

Fotografije će biti objavljene na fejsbuk stranici Ustanove za negovanje kulture Srem gde će građani moći glasati “lajkovima” za najkreativniji rad.

Takmičenje obuhvata dve kategorije:

-kategorija deca i mladi (do 16 godina)

-kategorija odrasli (bez starosnog ograničenja).

Iz svake kategorije 20 fotografija sa najviše glasova će ući u uži krug takmičenja, a dobitnike prve tri nagrade iz obe kategorije biraće stručni žiri-

Prijave na konkurs traju do 30. oktobra, a glasanje će biti realizovano od 31. oktobra do 4. novembra. Autore najkreativnijih fotografija, čekaju vredne novčane i druge nagrade.

Izložba fotografija sa najviše lajkova održaće se 7. novembra u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici. Otvaranje izložbe zakazano je za 18:00 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: