• sreda, 29. novembar 2023.
Vatrogasci se družili sa građanima i decom
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Vatrogasci se družili sa građanima i decom

21. septembar 2022. godine

Na pećinačkom šetalištu pripadnici Vatrogasne spasilačke jedinice Pećinci juče su, povodom Dana Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, i slave vatrogasaca-spasilaca, izvršili taktičko-tehnički zbor, kojem je prisustvovao i predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić.

Promotivna aktivnost pećinačke Vatrogasne jedinice imala je za cilj da upozna zainteresovane građane, kao i polaznike Predškolske ustanove „Vlada Obradović Kameni“ i korisnike Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju iz Subotišta, sa spremnošću i obučenošću vatrogasaca, kao i sa postupcima koje građani treba da preduzmu u vanrednim situacijama kako bi zaštitili sebe i svoju porodicu.

Komandir VSJ Pećinci Milan Stanić uručio je predsedniku Đokiću Zahvalnicu Opštini Pećinci za podršku i izuzetnu saradnju sa Sektorom za vanrende situacije. Predsednik Đokić se tom prilikom zahvalio pećinačkoj vatrogasnoj jedinici na naporima koje preduzima na povećanju bezbednosti građana i privrednih subjekata naše opštine kao i njihove imovine, i poručio da će lokalna samouprava i ubuduće podržavati rad Vatrogasne spasilačke jedinice.

Deca i građani su bili u prilici da razgledaju vatrogasno vozilo i opremu, a vatrogasci su deci podelili promotivni materijal Porodični priručnik za ponašanje u vanrednim situacijama, kao i bojanku za najmlađe Azbuku bezbednosti za đake prvake.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: