• sreda, 21. februar 2024.
Pokazne vežbe i taktičko-tehnički zbor vatrogasaca u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Pokazne vežbe i taktičko-tehnički zbor vatrogasaca u Sremskoj Mitrovici

21. septembar 2022. godine

Povodom obeležavanja Dana Sektora za vanredne situacije MUP RS i slave vatrogasaca–spasilaca, Odeljenje za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici organizuje javne pokazne vežbe i taktičko-tehničke zborove u gradovima Srema, sa ciljem da se javnosti pokaže spremnost vatrogasaca – spasilaca da hitro i efikasno reaguju u situacijama u kojima mogu biti ugroženi životi građana i njihova imovina.

Ovakve vežbe i zborovi su ujedno i prilika za razgledanje vatrogasnih vozila i opreme i druženje vatrogasaca – spasilaca sa građanima, posebno sa decom.

Od četvrtka, 22.9. do subote 24.9. javne pokazne vežbe i taktičko – tehnički zbor biće realizovani u Sremskoj Mitrovici.

22.09.2022. godine
-Javna pokazna vežba specijalističkog tima za rad i spasavanje na vodi, na reci Savi u Sremskoj Mitrovici, sa početkom u 10 časova

23.09.2022. godine
-Javna pokazna vežba na objektu „Srpski dom“, u Sremskoj Mitrovici, sa početkom u 10 časova.

24.09.2022. godine
-Taktičko-tehnički zbor na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici, sa početkom u 10 časova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: