• sreda, 28. septembar 2022.
Otvoren drugi Maxi supermarket u Rumi
Društvo | Zabava | Vesti | Ruma
0 Komentara

Otvoren drugi Maxi supermarket u Rumi

22. septembar 2022. godine

Ruma 22. septembar 2022 – Pažljivo biran asortiman kvalitetnih proizvoda, dobro poznata komšijska usluga i nabavka prilagođena potrebama modernog kupca sada su dostupni svim stanovnicima Rume na još jednoj lokaciji – u novom Maxi supermarketu otvorenom u ulici Veljka Dugoševića 137-139.

Prostirući se na 500m2, nova prodavnica u modernom, savremeno opremljenom enterijeru nudi širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Uz prijatnu atmosferu i kvalitetnu uslugu za koju je zadužen 21 zaposleni, kupci mogu uživati u bogatoj ponudi svežeg voća i povrća po kojima je Maxi pijaca prepoznatljiva, kao i širokom izboru mesa, delikatesa, mleka i mlečnih proizvoda.

Nabavku u ovoj radnji oplemenjuje miris ukusnog peciva koje nudi odeljenje pekare, a za sve one koji nemaju vremena za pripremu hrane na rapolaganju je „To Go“ asortiman, koji odlikuje bogat izbor raznovrsnih pakovanih gotovih jela, spremnih za konzumiranje u svakom trenutku.

Nov Maxi supermarket opremljen je sa tri regularne i tri samouslužne kase koje omogućavaju efikasan i brz proces kupovine a da nabavka bude još lakša, kupcima je na raspolaganju i parking ispred same radnje.

Otvaranje novog, drugog po redu Maxi supermarketa u Rumi, rezultat je strateške posvećenosti kompanije Delez Srbija da kvalitetnu i proverenu nabavku po najsavremenijim standardima učini još dostupnijom građanima širom Srbije.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: