• subota, 20. april 2024.
Održana sednica Opštinskog veća
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Održana sednica Opštinskog veća

5. septembar 2022. godine

Na nedavno održanoj sednici Opštinskog veća Opštine Pećinci, održanoj, većnici su dali pozitivno mišljenje o Izveštaju o realizaciji programa poslovanja za period od 1. januara do 30. juna 2022. godine Javnog komunalnog preduzeća „Sava“.

Kako je rekao direktor ovog komunalnog preduzeća Željko Milićević, na osnovu prikazanih podataka o izvršenju plana i programa poslovanja za taj period, ostvaren je pozitivan rezultat.

On je dodao da u izveštajnom periodu nije bilo poremećaja u poslovanju ovog preduzeća, kao i da je ostvarena dobit viša od planirane, jer nije bilo troškova čišćenja divljih deponija i troškova zaprašivanja komaraca.

Opštinsko veće dalo je pozitivno mišljenje na Izmene programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Pećinci, a konačnu odluku doneće odbornici Skupštine opštine Pećinci na narednoj sednici.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: