• subota, 13. jul 2024.
“Mitrosova” novogodišnja čestitka
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

“Mitrosova” novogodišnja čestitka

18. decembar 2017. godine

Sremska Mitrovica  – Zahvaljujući asaradnji “Mitrosa” i lokalne samouprave, 15 socijalno ugroženih porodica dobilo je paket pomoći koji će, kako je istakao prvi čovek mitrovačkog mesnog giganta Ramo Adrović lakše prevazići nedaću koja postaje vidljivija u vreme velikih praznika i svetkovina kao što su Božić i Nova godina.

Među onima koji su pomoć dobili je i Đurađ Kocić koji je istakao da ovaj vid podrške znači najpre otuda što svedoči da socijalno ugroženi nisu zaboravljeni.

– Živim sa majkom i suprugom. Koliko možemo izdržavamo, pomažemo se međusobno, ali teško je sastaviti kraj sa krajem kada je na delu opšta beda, neimaština i kada nema posla. Primanja su mala, ali ovakve akcije svedoče da uvek postoje oni kojima je stalo do pomoći onima koji su najugroženiji, rekao je Kocić.

I dok u “Mitrosu” najavljuju da je ova akcija tek jedna u nizu koje ova kompanija sprovodi i koje će sprovoditi u narednom periodu, resorni načelnik Vojislav Mirnić poručuje da je svaki vid pomoći koju socijalno ugroženima pružaju društveno odgovorne kompanije sa teritorije grada dobrodošla.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: