• petak, 1. mart 2024.
Održana Izborna skupština OFS Pećinci: Despotović i dalje predsednik
Sport
0 Komentara

Održana Izborna skupština OFS Pećinci: Despotović i dalje predsednik

24. avgust 2022. godine

Sinoć je u Domu kulture u Ogaru, održana Izborna skupština Opštinskog fudbalskog saveza. Dragan Despotović ostaje predsednik Opštinskog fudbalskog saveza i po funkciji predsednik Izvršnog odbora ove organizacije. Potpredsednik IO je Milan Aleksić (Donji Tovarnik), dok su članovi Miloš Gmizić (Pećinci), Milan Stepanović (Karlovčić) i Mladenko Petrović (Ogar).

Predstavnici klubova su upoznati sa odlukom Područnog fudbalskog saveza Srem o startu Kupa FSS na području Srema. U predkolu Kupa, 31. avgusta, igraju se utakmice na opštinskom nivou, gde su u obavezi da učestvuju klubovi iz Sremske i Međuopštinske lige, kao i klubovi iz Opštinske lige koji se dobrovoljno prijave. Ostali klubovi startuju od prvog kola Kupa.

pecinci.org

  

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: