• sreda, 24. april 2024.
Opština letovanjem nagradila 55 učenika
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Opština letovanjem nagradila 55 učenika

22. jun 2022. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić ispratio je sinoć najuspešnije učenike osnovnih i srednje škole na nagradno letovanje u Herceg Novom. Opština Pećinci već osam godina besplatnim letovanjem nagrađuje učenike koji postižu najbolje rezultate u učenju i u školskom sportu, u saradnji sa Sportskim savezom „Razvoj sportova“ koji je organizator letovanja.

Predsednik Đokić kaže da je mera nagrađivanja najuspešnijih učenika nagradnim letovanjem bila pun pogodak i da učenici pokazuju mnogo veće zalaganje, kako u školi, tako i na sportskim borilištima.

– To nam je od početka i bio cilj, da deci pokažemo da se rad i zalaganje isplate. Letovanje je organizovano kao aktivan admor, a deca će, pored kupanja i odmaranja, imati organizovane sportske aktivnosti i izlete. Ove godine na letovanje ide 55 učenika, u pratnji tri nastavnika fizičkog vaspitanja i jednog lekara, tako da će imati sve uslove za lep i bezbedan odmor – rekao je Đokić.

Aleksandar Isakov, učenik Srednje Tehničke škole „Milenko Verkić Neša“ na smeru mehatroničar, letovanje je osvojio uspesima na školskim sportskim takmičenjima, a kako je rekao, letovanje mu mnogo znači i očekuje dobar provod, jer putuje sa drugovima i drugaricama iz svoje škole.

I roditelji su zadovoljni što lokalna samouprava primećuje i nagrađuje uspehe njihove dece.

– Moja ćerka Nevena je druga godina ekonomske škole, a letovanje je osvojila kao odličan učenik. Ovo je prvi put da ide na nagradno letovanje i obradovala se što je Opština primetila i odlučila da nagradi njen uspeh, tim pre što na letovanje ide sa drugarima iz škole. I mi roditelji smo zadovoljni što znamo da će o deci voditi računa i nastavnici i lekar, pa manje brinemo – rekao je Saša Nikolić iz Subotišta.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: