• petak, 19. april 2024.
U petak sednica SO Stara Pazova
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

U petak sednica SO Stara Pazova

19. maj 2022. godine

U petak, 20. maja u svečanoj sali Bele zgrade biće održana 20. sednica Skupštine opštine Stara Pazova. Na dnevnom redu sednice će se naći finansijski izveštaj Centra za socijalni rad i izveštaj o poslovanju i završnom računu Turističke organizacije opštine Stara Pazova, kao i predlog da Dragana Zorić Stanojković bude direktorka Turističke organizacije i u naredne četiri godine. 

Pred odbornicima će se naći i predlog o izmeni i izradi Plana detaljne regulacije Centralne radne zone na potezu uz auto – put između petlji Novi Banovci i – Batajnica i Stara Pazova – Stari Banovci. 

Razmatraće se predlozi o razrešenju starih i imenovanju novih predstavnika upravnog odbora PU „Poletarac“ i školskog odbora OŠ „Simeon Aranicki“ u Staroj Pazovi.

Kraj sednice je rezervisan za odbornička pitanja i odgovore. 

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: