• utorak, 21. maj 2024.
Završetak radova u vrdničkoj školi
Društvo | Vesti | Vrdnik
0 Komentara

Završetak radova u vrdničkoj školi

1. april 2022. godine

Predsednik opštine Irig Tihomir Stojaković i njegov zamenik Miodrag Bebić zajedno sa domaćinom direktorom Sašom Matešićem su obišli osnovnu školu ”Milica Stojadinović-Srpkinja” u Vrdniku i uverili se u kvalitet završenih radova na rekonstruisanim sanitarnim čvorovima, a ujedno su i obišli učionice opremljene novim nameštajem.

– Kao što smo obećali sve učionice su opremljene potpuno novim nameštajem, klupama, stolicama i ormarima. Takođe, veliko mi je zadovoljstvo istaći da je finansijska situacija opštine stabilna i da danas možemo da se bavimo lepim stvarima kao što su infrastrukturna ulaganja, izgradnja, opremanje, a sve u cilju unapređenja života naših sugrađana, posebno najmlađih. Takođe ćemo i sledeće godine opredeliti značajna sredstva za ulaganje u ovu i sve druge škole na našoj teritoriji – stakao je Tihomir Stojaković, predsednik Opštine Irig.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: