• utorak, 9. avgust 2022.
Svečano uručenje nagrada najboljim pećinačkim sportistima 18. marta
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Svečano uručenje nagrada najboljim pećinačkim sportistima 18. marta

4. mart 2022. godine

Godinama unazad, Sportski savez „Razvoj sporta“ Pećinci nagrađuje sportiste i sportske kolektive u pećinačkoj opštini, koji su postigli ne samo vrhunske rezultate nego i na najbolji način reprezentovali svoju opštinu na takmičenjima širom zemlje.

Svečanost dodele Godišnje sportske nagrade izostala je prošle godine zbog pandemije, ali će ove godine, kako je najavio sekretar Razvoja sportova Milan Đokić, svečanost biti održana 18. marta u Sportskoj hali u Donjem Tovarniku.

– Raduje me što ćemo ove godine organizovati svečanost dodele, jer je to prilika da nagradimo naše najuspešnije pojedince i kolektive, koji su dali svoj doprinos razvoju sporta u našoj opštini. I ove godine kao i prethodnih nagrađujemo pojedince i kolektive u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, sportske radnike i škole koje su postigle najbolje rezultate na takmičenjima za prošlu godinu. Takođe, uručićemo i plakete institucijama bez kojih ne bi bilo moguće organizovati, kako školska, tako i ostala takmičenja, a veliku zahvalnost dugujemo i pećinačkoj lokalnoj samoupravi na podršci i razumevanju“ – izjavio je Đokić, i dodao da će i ove godine svim članovima pećinačkog Razvoja sportova, kao i svim osnovnim i srednjoj školi, biti uručena sportska oprema i rekviziti kao poklon pećinačke lokalne samouprave.

Sportski savez „Razvoj sportova“ broji preko 40 klubova članova i oko 2000 registrovanih sportista, a na svečanosti dodele Godišnje sportske nagrade za 2021. godinu, okupiće se najbolji od najbojih iz sveta sporta iz naše opštine. Pokrovitelj manifestacije je Opština Pećinci.

pecinci.org

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: