• subota, 20. april 2024.
Poseta predstavniкa Biciкlističкog saveza Srbije
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Poseta predstavniкa Biciкlističкog saveza Srbije

30. mart 2022. godine

Predsednik opštine Šid, Zoran Semenović sastao se juče sa Radomirom Pavlovićem, predsednikom Biciklističkog saveza Srbije i Dušanom Gojićem, potpredsednikom Biciklističkog saveza Srbije.

Na samom početku sastanka predsedniku opštine Šid uručena je majica najboljeg mladog bicikliste Međunarodne biciklističke trke „Juniori Кroz Vojvodinu 2021“ kada je grad Šid bio domaćin 17 ekipa iz 7 zemalja iz okruženja.

Predsednik BSS, Radomir Pavlović istakao je da vidi Šid kao jedno od središta srpskog biciklizma, ne samo zbog odličnih klubova i sportskih rezultata, već i zbog prateće infrastrukture za sport. U skladu sa tim, želja je da se u Šidu napravi sportski, multifunkcionalni objekat za biciklizam – biciklistički velodrom, prvi ove vrste u Srbiji. Pored sadržaja iz oblasti biciklističkog sporta, objekat bi bio i u stalnoj funkciji za atletiku, tenis, mali fudbal, rukomet i košarku.
Predsednik Zoran Semenović je sa zadovoljstvom prihvatio interesovanje Biciklističkog saveza Srbije, ponosan što je Šid prepoznat kao mesto odakle je poteklo mnoštvo reprezentativaca Srbije u biciklističkom sportu i kome je ponuđena saradnja na unapređenju sporta u Republici Srbiji. On je izrazio interesovanje da se Šid uključi u ovaj projekat i ponudio pomoć u iznalaženju adekvatne lokacije i pomoć u izradi idejnog rešenja.

Predsednik BSS, Radomir Pavlović zahvalio je na prijemu i podršci sa željom da grad Šid bude prvi u Srbiji koji je izgradio velodrom.

sid.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: