• petak, 29. mart 2024.
Rukometašice “Srema” pobedile na prvoj utakmici drugog dela sezone
Sport
0 Komentara

Rukometašice “Srema” pobedile na prvoj utakmici drugog dela sezone

21. februar 2022. godine

Rukometašice “Srema” iz Sremske Mitrovice u petak, 18. februara u okviru 12. kola Super B ženske rukometne lige Srbije savladale su ekipu ŽRK „Petrovaradin“ rezultatom 33:29 (16:11).

Sudije – Crnjanski Vojislav i Bubanja Nikodin iz Bačke Palanke.

Kontrolor – Sekulić Milivoj iz Pančeva.

Sam početak utakmice, u prvih nekoliko minuta gošće su imale inicijativu i vodile na terenu, dok je “Srem” u napadu propustio nekoliko prilika da postignu golove.

A onda u pravo vreme, prvo Nataša Ćetković postiže dva uzastopna pogotka a onda se pridružuje i Nikolina Bulatović tako da je “Srem” prešao u vođstvo.

Vasiljević Jana na golu “Srema” brani fenomenalno i preokreće se situacija na terenu. “Sremice” igraju sjajno i u brzim kontranapadima „razbijaju“ odbranu gošći i polako ali sigurno povećavaju vođstvo.

Na samom startu drugog poluvremena furiozna igra “Sremica”. Postižu pet pogodaka za redom što je unelo  veliku nervozu kod gošći koje pokušavaju na svaki način da ih zaustave ali u tome ne uspevaju tako da je ovo zaslužena pobeda domaće ekipe na prvoj utakmici drugog dela sezone.

“Srem” se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli dok im prvoplasirana Kikinda „beži“ za samo tri boda razlike.

ŽRK “Srem” u sastavu: Petrović Dragana-3, Vukmirić Jelena, Stević Milica, Petrović Ana-3, Radulović Nataša-1, Knežev Iva-2, Klenkovski Anja, Bulatović Nikolina-5, Mijailović Andrea, Šerfezi Marija-1, Skendžić Maja, Guteša Anja, Vasiljević Jana, Ćetković Nataša-15, Blažić Jovana-3.

Treneri Kojović Saša i Drča Dušan.

“Petrovaradin” u sastavu: Bačkalić Jelena, Zonai Anabela-1, Cvijović Anastasija, Čubrilo Ana-9, Dikić Dijana, Novosel Tamara-5, Ćazić Jovana-4, Zečević Aleksandra, Mikušak Nikoleta-1, Mirković Dragana-3, Pavlović Marija-1, Radić Nevena-2, Arsenijević Jelena-2, Građin Verica, Ivanovski Anđela-1.

Treneri – Strajnić Branislav i Popović Dušan.

Za najboljeg igrača na utakmici proglašena je Nataša Ćetković iz ekipe “Srem” koja ja postigla 15 pogodaka za svoju ekipu.

“Srem” je u narednom kolu ponovo domaćin. U goste im dolazi ekipa „Mladi radnik“ – Radinac.

D. Simunović

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: