• utorak, 28. novembar 2023.
200 kilometara na sat i kroz Staru Pazovu
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

200 kilometara na sat i kroz Staru Pazovu

24. februar 2022. godine

Rekonstrukcija međunarodne pruge je Opštini Stara Pazova donela četiri važna projekta: nadvožnjak  na putnom pravcu između Nove Pazove i Busija, kao i na putnom pravcu ka Golubincima, gde je ujedno zahvaljujući republičkoj Vladi izgrađen i novi put kroz Golubince sve do Putinaca u dužini od 12 km, čija vrednost iznosi skoro 500 miliona dinara, a uporedo se rekonstruišu železničke stanice u Novoj i Staroj Pazovi, rekao je Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova. 

Redovan saobraćaj bi trebalo da krene oko 15. marta a tada će građani moći da se voze brzom prugom, 200 kilometara na sat, od Beograda do Novog Sada za 35 minuta, jer taj voz neće stajati između, a drugi voz koji će ići 55 minuta,  stajaće na nekoliko stanica,  uključujući Novu i Staru Pazovu.

rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: