• utorak, 16. april 2024.
Saopštenje lokalne samouprave Grada Sremske Mitrovica povodom dešavanja u Železničkoj stanici
Vesti
0 Komentara

Saopštenje lokalne samouprave Grada Sremske Mitrovica povodom dešavanja u Železničkoj stanici

31. januar 2022. godine

Lokalna samouprava Grada Sremska Mitrovica izdala je saopštenje povodom dešavanja u Železničkoj stanici koje prenosimo u celosti:

– Povodom zlonamernih informacija na pojedinim internet portalima o obrušavanju dela plafona na rekonstruisanoj zgradi Železničke stanice Sremska Mitrovica (sredstvima Železnice Srbije, a ne Grada Sremska Mitrovica kako navode pojedini portali), obaveštava se javnost da je obrušeni plafon uklonjen, prostor obezbeđen i preduzete mere za sprečavanje ugrožavanja zdravlja i bezbednosti građana.

Naime, radi se o havariji u privatnom stanu koji se nalazi iznad zasebnog dela čekaonice Železničke stanice, usled čega je poplava uzrokovala obrušavanje dela plafona čekaonice. Protiv vlasnika stana je pokrenut postupak te je u obavezi da sanira kvar i nadoknadi štetu, a s obzirom na to da se radi o zasebnom delu čekaonice, isti je odmah zatvoren i zaključan iz bezbednosnih razloga, do kompletnog saniranja kvara uzrokovanog poplavom u privatnom stanu- piše u saopštenju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: