• sreda, 24. april 2024.
Odstreljen šakal u Radenkoviću
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Odstreljen šakal u Radenkoviću

4. januar 2022. godine

Lovačko društvo „Jastreb“ iz Radenkokvića u novu lovnu sezonu ušlo je u rekonstruisanim prostorijama.
Na objektu lovačkog doma je urađena terasa, a unutar objekta su završeni molerski radovi i postavljen novi foto tapet koji je urađen tako da se lovci dok sabiraju utiske nakon lovnog dana osećaju kao u prirodi.

Radovi na lovačkom domu izvršeni su zahvaljujući volonterskim radom članova „Jastreba“, a uz podršku Mesne zajednice Radenković i Grada Sremska Mitrovica.

Društvo “Jastreb” je vrlo aktivno i baš nedavno su u ataru Vrbovac tri lovca odrstrelili šakala, reč je o četvrtom šakalu koju je odstreljen na teritoriji Radenkovića. U ovom lovu zajedno su učestvovali Željko Rudić, Dragorad Janković i Maroslav Vladisavljević koji je objasnio da su išli pogonom na šakala/lisicu, odnosno da su u lov išli sa psima. Šakala je odstrelio upravo Vladisavljević.

D. T.

Foto: Slavoljub Rudić

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: