• petak, 12. jul 2024.
Izbor za najuspešnijeg sportistu Šida, prijave u toku
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Izbor za najuspešnijeg sportistu Šida, prijave u toku

12. januar 2022. godine

Sportski savez opštine Šid organizuje i ove godine tradicionalni izbor za najuspšenije sportiste, klubove i sportske radnike opštine Šid za 2021. godinu.

Prijave za učešće na konkursu vršiće se od 20. decembra 2021. godine do 15. januara 2022. godine.Bliža upustva i kriterijumi za učešće na konkursu mogu se naći na zvaničnom sajtu Sportskog saveza opštine Šid a prijave se mogu izvršiti putem elektronske pošte na mejl: sportskisavezopstine sid@gmail.com. Pravilnik o izboru najuspešnijih sportista i sportskih ekipa opštine Šid na osnovu kojeg će se vršiti izbor kao i obrazac za prijavu mogu se naći na zvaničnom sajtu Sportskog sveza opštine Šid.

Završna svečanost na kojoj će biti dodeljena priznanja i nagrade najuspešnijim sportistima opštine Šid za 2021. godinu održaće se u drugoj polovini januara a o tačnom datumu klubovi, udruženja, društva i svi oni koji budu želeli učestvovati na konkursu biće blagovremeno obavešteni .

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: