• subota, 20. april 2024.
Besplatni badnjaci za Mitrovčane
Vesti
0 Komentara

Besplatni badnjaci za Mitrovčane

6. januar 2022. godine

Na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici danas je organizovana akcija podele besplatnih badnjaka građanima.

Akciju su već tradicionalno organizovali Grad Sremska Mitrovica i Javno preduzeće „Nacionalni park Fruška gora“. Ispred lokalne samouprave u podeli badnjaka učestvovao je zamenik gradonačelnice Petar Samardžić.

– Smisao velikog hrišćanskog praznika Božića jeste u darivanju, ali ova akcija treba da pošalje još jednu poruku, a to je da moramo voditi brigu o ekosistemu i prirodnim vrednosti najstarijeg nacionalnog parka u našoj zemlji. Upravo zato ove badnjake koji smo podelili građanima pripremila su stručna lica koja su koristila krošnje starijih stabala i sačuvali podmlatke – rekao je Samardžić.

U akciji na gradskom trgu učestvovala je i Mesna zajednica „Centar“, a akcije podela besplatnih badnjaka održane su još i u Mačvanskoj Mitrovici i Laćarku.

Sve ukupno podeljeno je 1.500 badnjaka.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: