• nedelja, 21. april 2024.
Ruma uvodi energetske vaučere
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Ruma uvodi energetske vaučere

10. oktobar 2022. godine

Ruma – Na sednici Opštinskog veća usvojena je odluka o energetskim vaučerima koje će izdavati Opština Ruma, a u cilju pružanja dodatne materijalne pomoći građanima tokom nastupajuće grejne sezone.

Energetski vaučer će služiti za plaćanje računa za utrošenu toplotnu energiju ili kupovinu ogrevnog materijala. Vrednost subvencije maksimalno iznosi 15.000 dinara, a dodeljivaće se u skladu sa primanjima domaćinstva.

– Svi smo suočeni sa globalnim problemom energetske krize i moramo da pomognemo našim najugroženijim sugrađanima. Odlučili smo da pomognemo sa ukupno 30 miliona dinara i ovom merom će biti obuhvaćeno 2.000 domaćinstava. Energetski vaučeri će moći da se koriste u našim Javnim preduzećima „Stambeno“ i „Gas-Ruma“, prilikom plaćanja računa za utrošenu energiju, ali i za nabavku čvrstog ogreva – rekla je Aleksandra Ćirić, predsednica Opštine Ruma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: