• petak, 19. april 2024.
“Toma” naredne nedelje ponovo pred mitrovačkom publikom
Društvo | Zabava | Sremska Mitrovica
0 Komentara

“Toma” naredne nedelje ponovo pred mitrovačkom publikom

21. oktobar 2021. godine

Zbog velikog interesovanja publike, krajem oktobra u Pozorištu “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće održano još nekoliko projekcija film “Toma” i to u:

-ponedeljak, 25. oktobar u 15:00 časova, u 18:00 časova i u 21:00 čas

-utorak, 26. oktobar u 15:00 časova, u 18:00 časova i u 21:00 čas

-sreda, 27. oktobar u 15:00 časova, u 18:00 časova i u 21:00 čas

-četvrtak, 28. oktobar u 15:00 časova, u 18:00 časova i u 21:00 čas

Ovaj film je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetničkom miljeu Jugoslavije. Pored Tome, kroz film pratimo živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca itd. Ovo je biografska priča o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama, već kao i jednog velikog boema – po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznanstvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenjevcu, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru i privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti ali i dna života. Ovo je priča o duši.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: