• četvrtak, 18. jul 2024.
Dela zavičajnog autora Cvijetina Baje Lobožinskog pred Mitrovčanima
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Kultura
0 Komentara

Dela zavičajnog autora Cvijetina Baje Lobožinskog pred Mitrovčanima

18. jun 2024. godine

Pedstavljanje tri knjige zavičajnog autora Cvijetina Baje Lobožinskog. Dve zbirke poezije „Tragovi mojih nemira“ i „Spomenar“, kao i roman „Stazama prvih ljubavi“ biće prezentovane mitrovačkoj publici u četvratak 20. juna u 19 sati u Čitaonici Biblioteke „Gligorije Vozarović“.

U programu će, osim autora, učestvovati recenzenti knjiga Anđa Šušić i Borislav Boro Nagradić, dok će stihove čitati pesnikinja Tatijana Pavlović. U muzičkom delu programa nastupiće učenici Mizičke škole „Petar Krančević“, a program će moderirati Milijana Dmitrović Torma.

Tema koja se provlači kroz sva tri dela je ljubav, kao pokretač sveta i kao najviše osećanje kome čovek stremi. Dovoljan razlog da prisustvujete promociji knjiga Cvijetina Baje Lobožinskog.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: