• petak, 24. maj 2024.
Priznanje za mitrovački KPZ
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Priznanje za mitrovački KPZ

27. septembar 2021. godine

Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici nagrađen je Velikom zlatnom medaljom na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu za jedinstvenu poljoprivrednu prikolicu sa mobilnim solarnim panelima, saopštilo je danas Ministarstvo pravde.

Reč je o prikolici koja omogućava poljoprivrednicima da navodnjavaju velike obradive površine na kojima nema električne energije.

Direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Dejan Carević ocenio je da je reč o ogromnom priznanju, imajući u vidu da se na sajmu pojavilo više od 1.500 izlagača iz 61 države.

Ovaj potpuno novi proizvod u poljoprivredi nastao je kao rezultat posvećenog rada zaposlenih u Službi za obuku i upošljavanje i osuđenih lica koji su angažovani u metalskom pogonu posle završene obuke, rekao je Carević.

FoNet

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: