• nedelja, 19. maj 2024.
Akcija prikupljanja pomoći za porodicu ubijenog Ljubiše Trnića
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Akcija prikupljanja pomoći za porodicu ubijenog Ljubiše Trnića

1. septembar 2021. godine

Mesna zajednica “Sutjeska” organizuje prikupljanje pomoći za porodicu Trnić iz Sremske Mitrovice, čiji je suprug i otac tragično preminuo prethodnog vikenda.


Prikupljanje pomoći u vidu novčanog priloga i ostalih stvari, neophodnih za normalno funkcionisanje ove porodice počinje u subotu, 4. septembra od 9:00 časova i trajaće do 12:00 časova u prostorijama zajednice.

Organizatori akcije apeluju na sve komšije i sugrađane da se odazovu ovoj akciji, jer je svaka pomoć preko potrebna.

“Ljubiša Trnić je iza sebe ostavio suprugu i tri ćerkice, uzrasta 10 godina, 7 godina i 13 meseci. Shodno tome, pored novčanog priloga, možete dostaviti stvari poput pribora za ličnu higijenu, kućne hemije, garderobe, obuće za decu, pelene, konzerviranu hranu, ulje, brašno, školski pribor, kozmetiku za bebu i sve ono što mislite da bi im značilo u ovim teškim trenucima. Potrudimo se da zajedno pomognemo i ovoj samohranoj majci i njenoj dečici olakšamo ovaj težak period”, poručuju organizatori.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: