• četvrtak, 25. april 2024.
Skupština usvojila rebalanse finansijskih planova javnih ustanova i mesnih zajednica
Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Skupština usvojila rebalanse finansijskih planova javnih ustanova i mesnih zajednica

14. jul 2021. godine

Odbornici Skupštine opštine Stara Pazova su na 11. sednici, koja je održana danas, većinom glasova usvojili Predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije južne komunalne zone opštine Stara Pazova, predlog odluke o donošenju izmena i dopuna Plana generalne regulacije Stare Pazove, Banovaca i Golubinaca, kao i Statute svih Mesnih zajednica na teritoriji staropazovačke opštine.

Na dnevnom redu koji je nakon dopune, sadržao 39 tačaka, bili su i Rebalansi finansijskih planova za 2021. godinu Centra za kulturu, Narodne biblioteke, Doma zdravlja, Crvenog krsta, Turističke organizacije, Predškolskih ustanova Poletarac i Radost, kao i Rebalansi finansijskih planova Mesnih zajednica za 2021. godinu.

Takođe je usvojeno rešenje o obrazovanju Saveta za Mesne zajednice, u cilju bolje koordinacije, a koji čine predsednici svih 10 mesnih zajednica. Jednom delu sednice prisustvovao je i predsednik opštine Đorđe Radinović, a odborničkih pitanja nije bilo.

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: