• sreda, 21. februar 2024.
Otvoren novi objekat vrtića “Čuperak”
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Otvoren novi objekat vrtića “Čuperak”

19. april 2021. godine

Potpuno novi objekat vrtića “Čuperak” u Laćarku svečano je otvoren danas, a trenutno njegova vrata trenutno su otvorena za zainteresovane posetioce, sve do 18 časova.

Svečanom otvaranju objekta, čiju izgradnju u vrednosti od 105 miliona dinara je finansirala Vlada Republike Srbije preko projekta Svetske banke, prisustvovali su predstavnici mitrovačke lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnicom Svetlanom Milovanović, doskorašnji ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, kao i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

U okviru projekta, u toku je i potpuna rekonstrukcija starog objekta vrtića u Laćarku. Spoljni radovi u potpunosti su završeni, a trenutno se radi na sanaciji i rekonstrukciji njegove unutrašnjosti.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: