• subota, 2. mart 2024.
Ministar Dmitrović u poseti Sremskoj Mitrovici
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Ministar Dmitrović u poseti Sremskoj Mitrovici

22. mart 2021. godine

Ministar za brigu o porodici i demografiju, Radomir Dmitrović, boravio je danas u radnoj poseti Sremskoj Mitrovici, gde je, sa predstavnicima lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnicom Svetlanom Milovanović, razgovarao o izazovima sa kojima se grad suočava po pitanju demografskih problema i na koji način ih prevazilazi.

Tom prilikom, on je izrazio zadovoljstvo načinom na koji Grad Sremska Mitrovica radi na ostanku mladih u gradu i selima, kao i načinima na koje podstiče rađanje i stvaranje porodice.

Nakon sastanka, ministar je obišao i mladi bračni par Stojnić u Martincima, koji, sa svojih troje dece, predstavlja dobar primer  mogućnosti opstanka na selu i podizanja porodice baveći se poljoprivredom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: