• nedelja, 17. oktobar 2021.
Kažnjeni zbog vožnje sa oko 2,5 promila
Crna hronika
0 Komentara

Kažnjeni zbog vožnje sa oko 2,5 promila

15. mart 2021. godine

Pripadnici saobraćajne policije u Pećincima, Staroj Pazovi i Šidu zaustavili su trojicu vozača koji su upravljali vozilima u stanju potpune alkoholisanosti.

Tridesetdvogodišnji vozač sa područja Pećinaca upravljao je putničkim automobilom marke „golf“ sa 2,59 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole.

Tridesetosmogodišnjak iz Stare Pazove upravljao je „volvom“ sa 2,45 promila alkohola u organizmu, a četrdesetčetvorogodišnji vozač „fijata“ zaustavljen je u Šidu sa 2,69 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 i 24 sata, nakon čega su zbog prekršaja nasilnička vožnja privedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

Nakon saslušanja, vozaču iz Pećinaca određena je kazna zatvora od 30 dana i novčana kazna u iznosu od 220.000 dinara, a vozaču iz Stare Pazove novčana kazna u iznosu od 140.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja putničkim motornim vozilom i 15 kaznenih poena.

Četrdesetčetvorogodišnjaku iz Šida određena je kazna rada u javnom interesu u trajanju od 240 sati, novčana kazna u iznosu od 120.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja putničkim motornim vozilom i 15 kaznenih poena.

Apelujemo na sve vozače motornih vozila da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze, dosledno poštuju ograničenja brzine i da koriste sigurnosne pojaseve, čime čuvaju svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: