• sreda, 21. februar 2024.
Ograničenja za vikend i u Mitrovici
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Ograničenja za vikend i u Mitrovici

26. februar 2021. godine

Gradski štab za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici svoje protivepidemiološke mere sa merama koje je danas usvojio republički Krizni štab, a odnose se na predstojeći vikend.

Tako, prema rečima komunalnog inspektora Miloša Madžića, ugostiteljski objekti, pijace, maloprodajni objekti koji se ne bave prehrambenom delatnošću, kockarnice, kladionice, dečije igraonice, kao i objekti za sport i rekreaciju, za vikend neće raditi posle 14 časova.

Prodavnice prehrambene robe, zanatske radnje, menjačnice, frizerski i saloni lepote, auto-servisi i servisi bele tehnike radiće do 20 časova.

Apoteke i medicinske i veterinarske ordinacije i ambulante neće imati ograničenja u radu.

Takođe, unapred zakazani sportski događaji moći će da se održe, a smeštajni objekti će nakon 14 časova, pa sve do 22 časa, moći da ugoste samo postojeće goste.

Benzinske pumpe će nakon 14 časova moći da prodaju isključivo gorivo.

Objekti brze hrane moći će da rade samo do 14 časova, nakon čega će isključivo moći da vrše dostavu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: