• sreda, 21. februar 2024.
Školska slava, Sveti Sava, obeležena u izmenjenim okolnostima
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Školska slava, Sveti Sava, obeležena u izmenjenim okolnostima

27. januar 2021. godine

Osnovne i srednje škole širom Sremske Mitrovice, obeležile su danas školsku slavu, Svetog Savu, ali, zbog epidemiološke situacije, u nešto drugačijim okolnostima nego ranijih godina.

U školama nije bilo svetosavskih priredbi, kako ne bi došlo do većih okupljanja, ali su direktori škola i predstavnici Grada, kao i zainteresovana deca i roditelji, prisustvovali svetoj liturgiji u svim mitrovačkim crkvama, uz poštovanje svih preventivnih mera.

U crkvi Svetih sirmijumskih mučenika, u Maloj Bosni, školsku slavu obeležila je Osnovna škola “Jovan Popović”, a liturgiji su, između ostalih, prisustvovali direktor Slobodan Stojilković, kao i gradonačelnica Svetlana Milovanović, koja je ovom prilikom čestitala slavu svim mitrovačkim učenicima, ali i vernicima koji je obeležavaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: