• petak, 19. april 2024.
Način prijave za pomoć privrednicima u rumskoj opštini
Vesti | Ruma
0 Komentara

Način prijave za pomoć privrednicima u rumskoj opštini

13. januar 2021. godine

Ruma- Opština Ruma je ponovo izdvojila značajna finansijska sredstva kao lokalnu meru podrške privrednicima koji su najviše pogođeni ograničavajućim merama koje su ugrozile poslovanje. Pravo na pomoć imaće nešto više od 260 preduzetnika, a pored svih onih koji su finansijski pomognuti u prvom talasu korone, poput frizerskih salona, kafića, hotela, fitnes centara i sl., ovog puta će pomoć dobiti i turističke agencije. Privrednicima su u ponudi dva jednostavna modela za ostvarivanje prava na pomoć:

-Prvi model (elektronski): Potrebno je da se sa opštinskog sajta skinu obrasci Zahteva i Izjave koje se  popunjavaju, skeniraju i pošalju na mejl adresu: pomocprivrednicima@ruma.rs. Uz Zahtev je potrebno priložiti MA obrazac i potvrdu APR-a.

-Drugi model: Popunjen Zahtev, Izjavu, MA obrazac i potvrdu iz APR-a mogu se predati i u zgradi Opštinske uprave ul. Orlovićeva 5, na Pisarnici, sa naznakom “Za pomoć privrednicima”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: