• četvrtak, 25. april 2024.
Krv je potrebna i tokom pandemije, akcije i u decembru
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Krv je potrebna i tokom pandemije, akcije i u decembru

1. decembar 2020. godine

Tokom novembra, Crveni krst Sremska Mitrovica i Zavod za transfuziju krvi Vojodine, realizovali su tri akcije dobrovoljnog davanja krvi. U okviru ovih akcija, sada već tradicionalno, realizovane i su akcije Martincima i Kazneno poravnom zavodu, za zaposlene u ovoj ustanovi, a redovno akcije se održavaju u prostorijama Crvenog krsta.

Na ove akcije, u novembru, odazvalo se ukupno 130 sugrađana.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i smanjen broj zdravih sugrađana koji su u mogućnosti da se odazovu na akcije, Crveni krst Sremska Mitrovica zahvaljuje se svim davaocima krvi koji su u ovom trenutku dali svoj doprinos da se obezbede potrebne količine krvi, neophodne za lečenje pacijenata.

Takođe, s obzirom na činjenicu da je krv potrebna i u uslovima pandemije, Crveni krst poziva sve humane sugrađane da se priključe i predstojećim akcijama dobrovoljnog davanja krvi, koje će se održati 15. i 28. decembra, u prostorijama Crvenog krsta u ulici Arsenija Čarnojevića 17.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: