122403920_1646067655593278_5446330538183667282_n

Počelo glasanje za najlepše radove

Javno komunalno preduzeće „Komunalije“ obaveštava građane da je počelo glasanje za najbolji učenički rad u okviru likovnog konkursa organizovanog pod projektom „Umetnost zaštite životne sredine“ koji ovo preduzeće sprovodi sa „Eko-projekt timom“ u saradnji sa Gradskom upravom za obrazovanje, kulturu i sport u Sremskoj Mitrovici.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, nije bilo moguće organizovati izložbu svih radova na temu reciklaže i pravilnog upravljanja otpadom, koje su deca od I do VII  razreda  sa velikom pažnjom i interesovanjem naslikala. Iz tog razloga je bio ograničen i broj radova koji su škole dostavile, a na glasanju su radovi 18 finalista. Nakon glasanja koje će trajati do 01. decembra, biće proglašeni pobednički radovi, nagradjeni pobednici i brendiran još jedan kamion za prikupljanje i transport otpada.

Glasanje se vrši na Fejsbuk stranici JKP „Komunalije “ Sremska Mitrovica, na kojoj se nalazi i link za glasanje. Po kliku na link na stranici JKP „Komunalije“, potrebno je pridružiti se grupi za glasanje i kliknuti na redni broj najlepšeg rada.

Kategorije Kultura Sremska Mitrovica