• četvrtak, 29. februar 2024.
Počelo glasanje za najlepše radove
Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Počelo glasanje za najlepše radove

18. novembar 2020. godine

Javno komunalno preduzeće “Komunalije” obaveštava građane da je počelo glasanje za najbolji učenički rad u okviru likovnog konkursa organizovanog pod projektom “Umetnost zaštite životne sredine” koji ovo preduzeće sprovodi sa “Eko-projekt timom” u saradnji sa Gradskom upravom za obrazovanje, kulturu i sport u Sremskoj Mitrovici.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, nije bilo moguće organizovati izložbu svih radova na temu reciklaže i pravilnog upravljanja otpadom, koje su deca od I do VII  razreda  sa velikom pažnjom i interesovanjem naslikala. Iz tog razloga je bio ograničen i broj radova koji su škole dostavile, a na glasanju su radovi 18 finalista. Nakon glasanja koje će trajati do 01. decembra, biće proglašeni pobednički radovi, nagradjeni pobednici i brendiran još jedan kamion za prikupljanje i transport otpada.

Glasanje se vrši na Fejsbuk stranici JKP “Komunalije ” Sremska Mitrovica, na kojoj se nalazi i link za glasanje. Po kliku na link na stranici JKP “Komunalije”, potrebno je pridružiti se grupi za glasanje i kliknuti na redni broj najlepšeg rada.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: