• nedelja, 2. oktobar 2022.
Mitrovčani plešu najbolje
Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Mitrovčani plešu najbolje

26. oktobar 2020. godine

Plesni spektakl “Amadeus fest”, koji je u nedelju održan u Požarevcu, u organizaciji Baletskog studija “Amadeus”, a uz sve propisane protivepidemiološke mere, ostaće zapamćen kao poseban festival igre u ovo, nama neobično vreme.

Veliki broj prijavljenih učesnika zahtevao je i posebnu organizaciju. Plesni studiji su se u ograničenom broju pojavljivali na sceni, a, i Sremska Mitrovica je imala svoje predstavnike. Naime, Studio modernog i klasičnog baleta “Olena” predstavio se sa četiri koreografije, ostvarivši nezanemarljiv uspeh.

U kategoriji solo contemporary juniori, prvo mesto je osvojila Eleonora Jokić Runtić. Nataša Kević bila je prva u kategoriji solo neo classic juniori, dok su prvo mesto u kategoriji duo contemporary osvojile Eleonora Jokić Runtić i Nevena Maksimović.

Još jedno prvo mesto u kategoriji juniori neo classic sa koreografijom “Let her go”, osvojili su Nevena Maksimović, Eleonora Jokić Runtić, Tea Dostanić, Katarina Ilić, Nataša Kević, Danijel Strniša, Sara Marin, Jovana Komadinović, Jana Davidović i Lana Petković.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: