• petak, 19. april 2024.
Galopske trke na mitrovačkom Hipodromu
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Galopske trke na mitrovačkom Hipodromu

7. oktobar 2020. godine

Konjičke galopske trke u našem gradu održaće se u nedelju 18. oktobra. Program manifestacije “Sremski kup” počeće u 12h degustacijom vina koja će trajati do 16h. Prva trka počeće u 13h i planirano je 5 galopskih trka tokom programa.

Generalni sponzor ovog događaja je Vinarija Erdevik, dok su ostali sponzori Grad Sremska Mitrovica i Konjički Klub “Srem “.

Izmedju trka nastupiće  Konjički Klub”Srem” svojim programom a mitrovačka stilistkinja Snežana Kovačević će se predstaviti svojom revijom šešira. Za dame iz publike sa najinteresantnijim šeširima smo obezbedili nagrade.
Dok gospoda degustira vino, a dame uživaju u šeširima, za najmlađe posetioce smo spremili mali kviz kako bi i oni mogli osvojiti lepe nagrade.
Ovim povodom Konjički Klub”Srem ” poziva sugrađane na ovaj interesantan događaj koji se održava na hipodromu Sremske Mitrovice.
Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: