• utorak, 16. april 2024.
Epidemija jenjava, u Sremu 114 pozitivnih
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Epidemija jenjava, u Sremu 114 pozitivnih

27. avgust 2020. godine

Sremska MitrovicaEpidemiološka situacija na teritoriji Sremskog okruga je dosta povoljnija u odnosu na protekli period. Tokom prethodnih dana i vikenda registrovan je i dalji pad broja registrovanih slučajeva, a veliki broj izlečenih pacijenata i taj trend se nastavlja već drugu nedelja za redom.

U Sremskoj Mitrovici ukupan broj pozitivnih na korona virus je 22 lica, a od kako je ukinuta vanredna situacija nije zabeležen nijedan pozitivan slučaj. U Rumi je ukupan broj pozitivnih 28, u Inđiji 27, u Staroj Pazovi 11, Irigu 12, Šidu 10 i Pećincima četiri. U Sremu je ukupno 114 pozitivnih, a u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici u kovid centru trenutno se nalazi 13 lica od kojih je pet pozitivno i dvoje na respiratoru, dok je jedno lice na kiseoniku.

I dalje se beleži pad prijema i pregleda u kovid ambulanti i neophodna je primena svih mera prevencije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: