• utorak, 30. april 2024.
Testiranje za bilingvalnu nastavu u “Zmajevoj školi”
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Testiranje za bilingvalnu nastavu u “Zmajevoj školi”

9. jun 2020. godine

Sremska Mitrovica -Budući šestaci imaju priliku da od naredne školske 2020/2021.godine pohađaju nastavu u dvojezičnom odeljenju „Zmajeve“ škole. Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici otvara vrata za sve učenike na teritoriji opštine, koji žele da postanu bilingvalci.
Direktor škole Zoran Đurić podseća da škola iza sebe ima već devet generacija učenika, čiji su roditelji prepoznali značaj dvojezične nastave za kvalitetnoobrazovanje koje dobijaju.
„Zahvaljujući takvom načinu rada kao i projektima koji su realizovani od 2011. godine, dobijamo potvrdu da našim učenicima pružamo kvalitetnu osnovu za dalje usavršavanje i lakši odabir budućeg zanimanja. Ove godine, pod ingerencijom republičke Vlade, omogućićemo svim sadašnjim petacima da iskoriste priliku i postanu Zmajevci – bilingvalci“, kaže Đurić.
Uslov za ulazak u dvojezično odeljenje je prolazak na testu koji Ministarstvo priprema na nivou čitave Republike.Testiranje će biti organizovano u sredu, 27.juna u 12 časova.
Zainteresovani učenici mogu da se prijave za testiranje putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEdIqTgXueN5pNODo82ElaE_og4r9X9S5oRMjmS_3Q90eH3g/viewform?vc=0&c=0&w=1

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: