• subota, 2. mart 2024.
SNS odnela najviše glasova u Mitrovici
Politika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

SNS odnela najviše glasova u Mitrovici

21. jun 2020. godine

Do zatvaranja biračkih mesta u Sremskoj Mitrovici, svoje pravo na glas iskoristilo je 57,67 odsto upisanih birača. Prema prvim nezvaničnim podacima, ubedljivu pobedu u gradu, na svim nivoima, odnela je lista Aleksandar Vučić – Za našu decu, a nešto više o tome, ispred Gradskog odbora SNS, rekao je Dmitar Stanišić.

Dmitar Stanišić– Lista Aleksandar Vučić – Za našu decu u Sremskoj Mitrovici ostvarila je istorijski rezultat, koji nikada nijedna politička stranka u gradu nije ostvarila. Imamo uvećanje od preko pet hiljada glasova, i mislimo da ćemo završiti sa oko 26 hiljada glasova. Na sve tri liste se krećemo od 64 do 67 procenata, na osnovu obrađenih rezultata koji su nam upravo pristigli. Moram da kažem da smo prezadovoljni. Ono što smo radili je fantastično. Svi ljudi koji su učestvovali u kampanji su dali svoj maksimum i rezultati su to pokazali. Prethodne četiri godine, sve ono što smo radili, građani su prepoznali i na osnovu toga nam dali ocenu. U narednom periodu naš plan je da realizujemo sve ono što smo u kampanji obećali – izjavio je Stanišić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: